[NL] Presentatie

Toutes les infos sur l'association des amateurs de N de Belgique.
Administrateur
Administrateur
Messages : 40
Inscription : 09 août 2013, 18:56

[NL] Presentatie

Message par Administrateur »

ncb.png
ncb.png (43.44 Kio) Consulté 6907 fois
Op 21 november 2015 werd NCB (N-Club België – N-Club belge – N-Club Belgien) internationaal officieel voorgesteld tijdens de ‘International N-Gauge Convention’ van INGANET (International N-Gauge Association Network) in Stuttgart. Tijdens deze tentoonstelling heeft NCB zijn officiële status als vertegenwoordiger van de belgische N-spoor liefhebbers bekomen.

NCB is geen vereniging op zich, maar wil enkel een band vormen tussen belgische clubs en personen die één of meerdere transporteerbare modules of banen in schaal N bezitten. Buiten de aanwezigheid op tentoonstellingen, zullen er ook onderlinge ontmoetingen plaats vinden voor mensen en clubs die hieraan willen deelnemen.

Belangrijk : NCB vervangt in geen enkel geval de bestaande clubs die hun eigen idenditeit blijven behouden, er wordt dan ook geen lidgeld gevraagd.

Het platform dat NCB gebruikt om te communiceren, is terug te vinden op deze Belgische 1/160 Forum. Alhoewel dit platform van origine franstalig is, mag het geen probleem betekenen om ook hier in het nederlands te communiceren.

Voor meer informatie en inschrijving : NCLUBBELG[AT]gmail.com (vervangen [AT] door @).
Verrouillé